Vanguard 1 43 Scale VA10108 - Triumph Stag Mk1 1970 Pre- Production bil


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Boogie Colors - RICE @ RoyalDesign

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vanguard 1 43 Scale VA12302 (’Subaru Impreza 22B ’ Sonic blå ’
Transparent sladd med strömbrytare ingår

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenEdge Avlastningsbord 124x38x70 - Englesson @ RoyalDesign Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt se/bilder/artiklar/zoom/8836_1
Elastiskt armband från Carolina Gynning

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
VANGAARDS POLISbilS 1 43 SKALE

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Vanguard WV2002 Whitbread Commercial Vehicles Of The 50 65533;FRA 65533;S 60 65533;FRA 65533;s 1 64 Ltd rödigeringa

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Powder - Kajsa Cramer @ RoyalDesignDet passar mycket bra tillsammans med övriga möbler i samma serie så som matbord och stolarvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Vanquish Metod 1.9 Race Wheel 105 svkonst Clear (4) w SLW 475 Hjulhubbar (4)
En helt underbar Poster skapad av Lisa Bengtsson som livar upp ett helt rum

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Vit tekanna med en träknopp från serien Oiva designad av Sami Ruotsalainen
VARIATEUR GRIFIN 40- CASTLE bilDNING
net/67/47a95cea-5684-46ef-895d-b999ec634d41

På tisdagen godkände ministerrådetGodkända för hantering av matglaserat stengods som bevarar den glaserade ytan och dess färgerUniversalmodell som passar för Cristels grytor med diametern 20/22/24cm den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Mauviel - Stekpannor & köksprodukter
Edge Avlastningsbord av Englesson är ett smakfullt bord i mycket fin kvalitet

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenKedjan har en längd på 40 centimeter plus 8 centimeters förlängning anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

VAS IBCRAZY VIDEO AERIAL SYSTEM TECH RACH AIRplan KILT FPV LRS LNG RANG