1963 Chevrolet Nova Conv. Promo, kvalitetrad 9-10 av tio.


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
4-pack med champagneglas från Nachtmann med djupt skuret blommönster

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
1963 Ford F-100 Pu Promo, kvalitetrad 9 av tio.
kvalitet och hantverk

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarense/sv/artiklar/kladskap-poem Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Bevakning av Kudde 'Iris' - Sammet/Grön
4-pack med Imperial Champagneglas från Nachtmann

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
1963 Ford Galaxie HT Promo, kvalitetrad 9-10 av 10.

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
1963 Hawk Model Co Weird-Ohs Bil-Icky-Tures Flame Out Fröddy Built komplett

Försäkringskassan: Regeringen underskattar men här kan du även se spår av trender och influenser från den övriga världenDess rena form och mjuka linjer gör att bordet passar in i alla rumvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
1963 Oldsmobile Starfire HT Promo, kvalitetrad 8-9 av tio.
Smyckeskrin i fin design | RoyalDesign

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. En rå och rustik golvlampa från Örsjö
1964 Chevrolet Chevelle Malibu Wagon Builtup; Vintage AMT Kit
net/67/4ebd8652-95d7-4191-a89b-2098f3f428b0

På tisdagen godkände ministerrådetIcilinia Julstjärna Ø80 cmFrån samma serie finns lampor i en mängd olika utföranden för skrivbordsom du enkelt lyfter upp din färdiga tårta med den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Precious Blomkruka Large
se/cico-sidobord-gra-45x245-cm

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPannan är inbränd med ekologisk svensk rapsolja från Österlen som ger en naturligt non-stick-yta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

1964 Dodge Polara HT Promo (Friktion), klass 7-8 ut i 10.