Hel LION Valpar Folkmainis Folkaires Body 22 LAGE Fylld Plush Puppet Hand 8bcc2hsrf7575-Förskoleleksaker & låtsas lek


Poster - Vintage Elefant
Är snygg att matcha med övriga produkter från Emily-serien

Gillar du rymden?

Det gör vi också! Astronomisk Ungdom samlar alla Sveriges unga rymdintresserade i en gemenskap.

Delta i våra aktiviteter

Här hittar du barntextilier med ett varierande utbud med alltifrån barnfiltar och mattor Vi driver astronomiläger, sommarforskarskola, poddradio, forum, bloggportal, och mycket annat.
Sidobord 'Rumbi' - Svart/Mässing

Ett förbund av föreningar

Bordslampa Cima - Mässning - Reforma Sthlm Astronomisk Ungdom är ett ungdomsförbund uppbyggt av medlemsföreningar inom olika områden.
Matbord/CafÈbord 'Maze' - Svart Ø75

Engagera dig

Astronomisk Ungdom drivs av ideellt engagemang hos medlemmarna. Bli aktiv du också!
Mugg från Bloomingville

Bli en del av Astronomisk Ungdom

Delta i våra aktiviteter, lär dig mer om rymden och träffa likasinnade från hela Sverige. Helt gratis.
Floral Moss Filled Filt
Matbord/Cafebord 'Maze' - Natur Ø75

Astronomisk Ungdom är ett ideellt ungdomsförbund med syfte att främja intresset för astronomi och rymdfart bland unga i Sverige. Vi anordnar varje år ett flertal rymd – och astronomiläger för unga rymdintresserade – från Kiruna i norr till Skåne i söder. Dessutom arrangerar vi  rymdtävlingar med fina priser, visar stjärnhimlen för allmänheten och deltar i många andra astronomievenemang runt om i Sverige! Varje sommar har du som gymnasieelev också möjligheten att delta i vår Fujimi Modell 1 72 Military Series nr.12 Ground Self-Defense Force 3 2t [ny], där du får chansen att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik. Klicka dig runt på hemsidan och kolla in alla våra övriga verksamheter, och glöm inte att se om det finns en medlemsföreningar nära dig – våra föreningar anordnar regelbundet rymdaktiviteter på flera håll i Sverige!

Medlemskap i Astronomisk Ungdom är gratis och öppet för alla – inga förkunskaper om rymden krävs! Vi bjuder även dig som är mellan 6 och 25 år på en årlig prenumeration på tidskriften Fujimi Model Bil Truck DeeSkift med Cusco Toreno AE86 – helt gratis! Kontakta oss om du har några frågor eller om du är intresserad av att engagera dig i förbundet. Inget engagemang är för stort eller för litet!

Klippan Yllefabrik och Meraki

Rymdforskarskolan 2019 i Göteborg – dag 8

Hallå! Idag hade vi dubbla föreläsningar innan lunch. Den första var med Elvire de Beck Hon föreläste om hur stjärnor dör och varför bland annat. Man var lite trött efter att ha jobbat intensivt med Cansat de senaste dagarna, men det var fortfarande intressant,...

läs mer
Komplettera barnrummet med vackra barntextilier i färgglada färger och mönster

GLUON 2019

Mugg från Bloomingville

Den 4:e maj samlades GAUSS och UAPFF i Göteborg för det första årliga GLUON, akronym för “Gauss Levererar UAPFF-evenemang Om Naturvetenskap”! GLUON var alltså ett samarbete mellan de båda föreningarna och målet var att sprida intresset för partikelfysik samt att skapa...

läs mer
Little Friends Barnförkläde

Bli medlem i förbundet helt gratis. Delta i våra verksamheter och lär känna likasinnade. Välkommen till Astronomisk Ungdom!

Är snygg att matcha med övriga produkter från Emily-serien

Vill du engagera dig i förbundet? Bli ideellt aktiv och gör en insats tillsammans med andra medlemmar över hela Sverige.

Mares Light Bäddset 70x80 cm
Är inte lämpad för diskmaskin

För att bli medlem i förbundet så går du med i en eller flera av våra föreningar. Om ingen passar dig så kan du starta en egen!

Folkaires Folkmainis Valpar LION Hel Body Hand Puppet Plush Fylld LAGE 22
Mares Dark Bäddset 70x80 cm

Om du vill stödja Astronomisk Ungdom finansiellt så kan du bli stödmedlem för 500 kr per år eller högre valfritt belopp.

Längs med kanten ringlar det sig en fint subtilt mönster