WW1 URSPRUNG MINGERAD CBG KANADIENNE ARMEE L DE INANTERIE 8bcc2hiva62235-Leksakssoldat


Ta med ditt mellanmål till jobbet eller träningen med denna smarta take away-mugg
Höganäs Tekanna med Träfat 1

Gillar du rymden?

Det gör vi också! Astronomisk Ungdom samlar alla Sveriges unga rymdintresserade i en gemenskap.

Delta i våra aktiviteter

net/67/dc4b8e39-392e-461c-9742-59391f8d818e Vi driver astronomiläger, sommarforskarskola, poddradio, forum, bloggportal, och mycket annat.
Kompletta tebryggare och tekannor i tilltalande design

Ett förbund av föreningar

Beställ och få snabb leverans Astronomisk Ungdom är ett ungdomsförbund uppbyggt av medlemsföreningar inom olika områden.
se/fresh-yoghurtbagare-30-cl?selectedPartNo=121239

Engagera dig

Astronomisk Ungdom drivs av ideellt engagemang hos medlemmarna. Bli aktiv du också!
Välj bland kittlar i stål

Bli en del av Astronomisk Ungdom

Delta i våra aktiviteter, lär dig mer om rymden och träffa likasinnade från hela Sverige. Helt gratis.
Den här tallriken från Rice har ett urgulligt djurmotiv och praktiska kanter
Fresh Yoghurtbägare 30 cl - Sagaform @ RoyalDesign

Astronomisk Ungdom är ett ideellt ungdomsförbund med syfte att främja intresset för astronomi och rymdfart bland unga i Sverige. Vi anordnar varje år ett flertal rymd – och astronomiläger för unga rymdintresserade – från Kiruna i norr till Skåne i söder. Dessutom arrangerar vi  rymdtävlingar med fina priser, visar stjärnhimlen för allmänheten och deltar i många andra astronomievenemang runt om i Sverige! Varje sommar har du som gymnasieelev också möjligheten att delta i vår CLARICE Talking Figur Set 2007 Rudolph felit leksaker ny, där du får chansen att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik. Klicka dig runt på hemsidan och kolla in alla våra övriga verksamheter, och glöm inte att se om det finns en medlemsföreningar nära dig – våra föreningar anordnar regelbundet rymdaktiviteter på flera håll i Sverige!

Medlemskap i Astronomisk Ungdom är gratis och öppet för alla – inga förkunskaper om rymden krävs! Vi bjuder även dig som är mellan 6 och 25 år på en årlig prenumeration på tidskriften Slagsmål från Battles från förnuftets tidsålder Prag - Zip MINT – helt gratis! Kontakta oss om du har några frågor eller om du är intresserad av att engagera dig i förbundet. Inget engagemang är för stort eller för litet!

Smart yoghurtbägare från Sagaform
Sittmaterial: Järn

Medlemmar

Black Fluted Mega Tekanna Med Lock 100 cl

Förbund

Den här tallriken från Rice har ett urgulligt djurmotiv och praktiska kanter
Smart yoghurtbägare från Sagaform
Mingle Bordsskiva Oval 150cm

Rymden

Master Class Soft Grip Soppslev

Rymdforskarskolan 2019 i Göteborg – dag 8

Hallå! Idag hade vi dubbla föreläsningar innan lunch. Den första var med Elvire de Beck Hon föreläste om hur stjärnor dör och varför bland annat. Man var lite trött efter att ha jobbat intensivt med Cansat de senaste dagarna, men det var fortfarande intressant,...

läs mer
Master Class Citruspress

GLUON 2019

Välj bland kittlar i stål

Den 4:e maj samlades GAUSS och UAPFF i Göteborg för det första årliga GLUON, akronym för “Gauss Levererar UAPFF-evenemang Om Naturvetenskap”! GLUON var alltså ett samarbete mellan de båda föreningarna och målet var att sprida intresset för partikelfysik samt att skapa...

läs mer
Master Class Deluxe Durkslag 25

Bli medlem i förbundet helt gratis. Delta i våra verksamheter och lär känna likasinnade. Välkommen till Astronomisk Ungdom!

Höganäs Tekanna med Träfat 1

Vill du engagera dig i förbundet? Bli ideellt aktiv och gör en insats tillsammans med andra medlemmar över hela Sverige.

Master Class Quarry Mortel
Du har visat 48 av 137 produkter

För att bli medlem i förbundet så går du med i en eller flera av våra föreningar. Om ingen passar dig så kan du starta en egen!

CBG MINGERAD URSPRUNG WW1  INANTERIE DE L ARMEE KANADIENNE
Master Class Skärbräda 40x28 cm

Om du vill stödja Astronomisk Ungdom finansiellt så kan du bli stödmedlem för 500 kr per år eller högre valfritt belopp.

Tebryggare med metallsil hittar du i olika varianter från Blomus och Eva Solo