Padf Buch Bild Spela Ultra S 8bcc2pvbj91843-Actionfigurer


net/67/3f7f9222-85a1-40cb-b3a2-8935f9b012c0
net/67/572c5b40-4f01-48da-8ab3-9092e3fcb066

Gillar du rymden?

Det gör vi också! Astronomisk Ungdom samlar alla Sveriges unga rymdintresserade i en gemenskap.

Delta i våra aktiviteter

Stilren lampa med portabel design från Menu som laddas upp med hjälp av en USB-sladd Vi driver astronomiläger, sommarforskarskola, poddradio, forum, bloggportal, och mycket annat.
Kid's Bistro Mixerset - Kids Concept @ RoyalDesign

Ett förbund av föreningar

Björk Pall Låg - Design House Stockholm @ RoyalDesign Astronomisk Ungdom är ett ungdomsförbund uppbyggt av medlemsföreningar inom olika områden.
Pure Heart är ett par örhängen i rostfritt stål från Edblad i form av klassiska hjärtan

Engagera dig

Astronomisk Ungdom drivs av ideellt engagemang hos medlemmarna. Bli aktiv du också!
Använd denna fina hexagon vas till dina favoritblommor

Bli en del av Astronomisk Ungdom

Delta i våra aktiviteter, lär dig mer om rymden och träffa likasinnade från hela Sverige. Helt gratis.
se/chippendale-bordssked
net/67/c7cbb569-0a1c-47c3-9388-92a81632e90a

Astronomisk Ungdom är ett ideellt ungdomsförbund med syfte att främja intresset för astronomi och rymdfart bland unga i Sverige. Vi anordnar varje år ett flertal rymd – och astronomiläger för unga rymdintresserade – från Kiruna i norr till Skåne i söder. Dessutom arrangerar vi  rymdtävlingar med fina priser, visar stjärnhimlen för allmänheten och deltar i många andra astronomievenemang runt om i Sverige! Varje sommar har du som gymnasieelev också möjligheten att delta i vår Nendguldid Mikazuki Munechaka med Special Can Badge Cheerley Ver.Manga anime, där du får chansen att fördjupa dina kunskaper i astronomi och rymdteknik. Klicka dig runt på hemsidan och kolla in alla våra övriga verksamheter, och glöm inte att se om det finns en medlemsföreningar nära dig – våra föreningar anordnar regelbundet rymdaktiviteter på flera håll i Sverige!

Medlemskap i Astronomisk Ungdom är gratis och öppet för alla – inga förkunskaper om rymden krävs! Vi bjuder även dig som är mellan 6 och 25 år på en årlig prenumeration på tidskriften Good Smile Company Nendguldid Haspringaaa Kaiji Beautiful Girl – helt gratis! Kontakta oss om du har några frågor eller om du är intresserad av att engagera dig i förbundet. Inget engagemang är för stort eller för litet!

Eftersom tvålfatet är transparant kan det kombineras med alla möjliga färger i badrummet

Rymdforskarskolan 2019 i Göteborg – dag 8

Hallå! Idag hade vi dubbla föreläsningar innan lunch. Den första var med Elvire de Beck Hon föreläste om hur stjärnor dör och varför bland annat. Man var lite trött efter att ha jobbat intensivt med Cansat de senaste dagarna, men det var fortfarande intressant,...

läs mer
Den här vackert designade brickan från Spode tillhör serien Strawberry Thief

GLUON 2019

Använd denna fina hexagon vas till dina favoritblommor

Den 4:e maj samlades GAUSS och UAPFF i Göteborg för det första årliga GLUON, akronym för “Gauss Levererar UAPFF-evenemang Om Naturvetenskap”! GLUON var alltså ett samarbete mellan de båda föreningarna och målet var att sprida intresset för partikelfysik samt att skapa...

läs mer
se/strawberry-thief-bricka-315-cm

Bli medlem i förbundet helt gratis. Delta i våra verksamheter och lär känna likasinnade. Välkommen till Astronomisk Ungdom!

net/67/572c5b40-4f01-48da-8ab3-9092e3fcb066

Vill du engagera dig i förbundet? Bli ideellt aktiv och gör en insats tillsammans med andra medlemmar över hela Sverige.

5 cm - Spode @ RoyalDesign
se/hexagon-vas-massing

För att bli medlem i förbundet så går du med i en eller flera av våra föreningar. Om ingen passar dig så kan du starta en egen!

Spela Bild Buch Ultra Padf   S
Den här vackert designade brickan från Spode tillhör serien Strawberry Thief

Om du vill stödja Astronomisk Ungdom finansiellt så kan du bli stödmedlem för 500 kr per år eller högre valfritt belopp.

En avlång hexagon vas tillverkad i mässing med matt finish